Jag är tröööööött...

Oj oj oj, vilken semester! Ingen ro eller vila. Det är bara fullt ös här i Sveriges hufvudstad!!! Nu sitter jag här på Kungsholmen hos min kära vän S och pustar. De här dagarna i Sthlm har varit hektiska men roliga. Jag har hunnit med massor såsom strosat på söder, varit på kulturhuset (Astrid Lindgren utställning), fikat i Rosendals uber vackra trädgård, ätit massa god mat, promenerat mera och njutit av solen som varit i Stockholm!Solen och jag är tighta just nu men snart är jag tillbaka i regnets paradis, Göteborg.

Det har kommit till min kännedom att föräldrar läser min blogg (inte min egna mamma, hon är redan känd) så kanske måste börja censurera mig själv, hihi! Om du känner dig träffad, välkommen till min blogg. Du är varmt välkommen!Och jag ska inte börja censurera mig själv, jag är ju redan rumsren...

Imorgon blir det örebro för några dagar där. Mamma skrev i sitt sms att hon ordnat fest i min ära. Spännande, jag är förväntansfull över den överdådiga ferre de ordnar!

Nu är jag trött, varmt som i Afrikat här. Kvällen ska bara vara lugn.Ska dricka vin med S nu, botten upp och hela den historien!Fast ja, det ska vara lugnt...Hmmmmm...Ha nu en riktigt trevlig kväller!Tjingeling!

X

Kommentarer
Postat av: Spaces

Really enjoy your website. Thank You.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback