Hatti fnatt

Här kommer man hem till Örebro och får en kräftskiva av mor och far, fy fan vilken familj jag har =)

Styrde till å med upp hattar...

Nu sitter jag här, med en buk som är full och glad är jag med!

X

Kommentarer
Postat av: Elheffe ;)

Skoj med lite kräftskiva =)
Det var kul att ha dig här! Hoppas att vi ses snart igen!! Och som sagt, kom gärna upp hälsa på i nya staden =D Stor kram!!

2007-08-16 @ 23:36:23
Postat av: Johanna

Hej! Synd att du inte är i stan babe! Igår tittade jag på Peter Wallbeck, men missade Måns för att de andra var timbuk fans o kunde inte förstå varför man tackar nej till en sån spelning. Idag har jag gjort mitt val av skor för hösten. Jag köpte ett par svarta stövlar a la 1500 så de lär vara fast gjutna på mina fötter .. Mkt nöjd:) Imorgon ska jag titta på en lgh dom egentligen är lite för dyr för mig o jag tror inte den är så bra men kolla skadar ju inte... bättre än att undra. Jo jag har naggat lite på håret oxå o tror faktiskt jag blev nöjd. Jag skulle kanske kunnat ha taggit mer på längden men det får bli nästa gång då jag inte är lika feg. Jag köpte oxå en skit rolig hår produkt som du får prova av mig darling next tilme vi lirar in da götet. Det var ett hårpuder som gör att man får tok mkt volym och man kan forma som en toka... Det var roligt och ännu roligare att dra in i håret:) Sen har jag beslutat mig för studieuppehåll och tog tjänsten på mitt kortidsboende som är på 100 procen, puh! Jag bad om att få friskvårdsbidrag på 1000 kr o de skulle fundera på det:) Sen har det varit lite bölande o mkt uppgivenhet... Pappa o bros agerar som jour stöd för mig just nu... pendlar mkt mellan att kommer att ordna sig med lgh och sjukvård så som timbuk sjunger det "det ordnar sig, de löser sig"
Har haft lite problem att vara själv denna vecka så jag har haft ett packed schema med aktiviteter och igår ramlade jag in i Magnus på Peter wallbeck så det var kört... Men jag skiter egentligen i honom. Vet att det finns bättre karlar där ute, mejlar faktiskt med en snäll på spary nu men jag tror inte han uppfyller mina krav på att vara smidig som en fotbollspelare och med en skysst stil... Ska bli kul när dum kommer hem... Krama Anna från mig! Hälsa att vi kan ta en fika sista sept om hon är hemma för jag gör en visit då. pussen.

2007-08-17 @ 19:48:01
Postat av: Johanna

Omg vad jag stavade konstigt denna gång o lite osamanhängande blev det allt, men vi ses ju snart så då är det bara att jag tar det igen.. hej,. hej

2007-08-17 @ 19:50:59
Postat av: Karin

Elheffe: Hihi, Ja, det var kul att va gäst serru!!Hoppas vi ses snart igen, eller det gör vi ju!Kram kram!
Johanna: Det var nog rekord i blogginlägg min vän =) du är för rar!Det jag kan säga är att det kommer bli bättre, det är ingen tröst men det är lite kämpigt nu och det är bara göra vad du gör. Ta hjälp av det stöd du har, jag finns alltid här och på min telefon!!!Och skit i den där karln, han är bara bajs. Dejta nu som en galning och glöm honom. Han gör dig bara illa och he is sooo no worth it!Som du själv säger, det löööser sig, om Timbuktu har sagt det måste det vara så...Okej? Stor puss från moi!

2007-08-18 @ 12:03:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback