Pojkband är gott mos!

När jag stod där och rörde i min soppa så lyssnade jag på skvalradio (som för övrigt blev god och gla), Rix stod på och de sa att nya låten denna vecka var Take That med sin nya singel Patience, Hallåååååååå. Nu har jag missat något, jag som var ett stort fan av Take that och alla andra pojkband back in the days. De ska alltså släppa en ny singel, det är ju heltokigt!

Jag har i mina yngre år alltid lyssnat på pojkband fast mest i smyg då min storebror va tuff och lyssnade på Alice Cooper. Min pojkbands oskuld rök i samband med NKOTB, jag var kär i Joe och rummet var en orgie i just Joe, Musiken var ju grym även om man i 8-9 års ålder inte förstår innebörden av deras texter....Joe hade ju dock en flickvän vid namn Andrea, hon var aldrig poppis hos mig när jag drömde om min flytt till USA och Joe!Så tyvärr blev det aldrig jag och Joe, attans!

Sen följde Take That, då var det Mark Owen som föll mig på smaken. Glömmer aldrig när Take That uppträdde på Disneyklubben, jag var såld då de juckdansade till Found Heaven. Det var ju även på den tiden då Robbie Williams var med i sällskapet.Sen lyssnade jag på de ett tag innan jag beslutade mig att gå vidare och bli en tuff brud. Tvära kast, från Take That till Pearl Jam och Nirvana, tok!

Sen har det ju blivit ett och annat pojkband som jag i smyg diggar. Har till och med lyckats se Westlife i Gbg (fast till min ursäkt fick vi biljetter dagen innan otroligt billigt och jesus var vi va bakis då vi varit ute dagen innan och gud vad vi höjde medelåldern,tok). Jag är fortfarande öppen för förslag om det kommer nya unga pojkar på marknaden (ja, det där lät som något annat men icke, jag menar alltså pojkband!)

Sen blev jag en stor tjej, flyttade till London och bodde där.En dag då jag går där i lugnan ro på Shaftesbury avenue ser jag en kille jag mycket väl känner igen. Mycket sliten i en stor päls. Jag fick på äldre dagar se min absoluta idol Mark Owen, Jesus. Jag var glad i flera veckor även om han var en rishög med ful päls stod utanför sitt skivbolag och skabbade.

Tok, tok och nu ska de inte bara ut på turné utan släppa en singel lagom till jul, hmmmmmm.....Ja, även om de inte idag kanske är så bra så tycker jag det är ruskigt kul att de är återföreningar, nu väntar jag bara på NKOTB......=)

X


Kommentarer
Postat av: eremo

Jag har bara hört Take Thats nya en gång, o det var när jag vaknade till liv till Rix FM en morron, så jag var icke vid mina sinnes fulla....
Men i morse vaknade jag av att Westlife gjort en cover på The Rose. Grymmans bra vad jag kan minnas från morgonens dimma.

2006-10-16 @ 08:41:34
Postat av: Karin

Eremo: Jaha, har de gjort en cover på den?Ska genast undersöka, tok tok!Take thats låt har jag hört nu, inte så bra faktiskt men men....

2006-10-16 @ 18:41:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback