Jag är en dålig människa, punkt slut.

Dagen på jobbet gick fort, hann med några roliga konflikter och lyckades också röka en fredspipa med alla inblandade.Så nu är allt frid och fröjd för denna dag. Så mycket jag lär mig om konflikter på jobbet skulle räcka för att jag skulle kunna lösa alla konfilkter i mellanöstern i ett nafs, for sure =)

Ja, jag erkänner att jag är en dålig människa. Fick ett mail av anonym karaktär, alltså inte för mig men vill inte nämna några namn som påpekade att jag inte är så flitig på att svara på era kommentarer. Så nu så,  jag tycker det är såååååå himla kul att folk läser och kommenterar vad jag skriver. I ärlighetens namn är ju inte mitt liv så himla spännande och ändå läser folk, tok. det värmer faktiskt jättemassa i mitt lilla hjärta. Så det är ju nästan lite disrespect att inte kommentera när ni gör en effort.

Jag uppskattar alla kommentarer och från och med ska jag allt försöka kommentera de lite bättre, för som sagt va, är ju så kul att ni läser....

Jag tänker att min blogg ska kännas som att resa i förstaklass och då måste man ju få sig ett glas champange...eller något, hihi....dagen har satt sina spår, kanske märks....tok tok......ska äta, kanske återkommer med fler briljanta funderingar, min hjärna är i Einstein klass idag!

X

Kommentarer
Postat av: Moster

du ser att jag är rätt konsekvent och kommer ihåg mig nuförtiden. Du skriver faktiskt himla kul om ditt liv tycker jag.

Postat av: Karin

Moster:Du lär dig, duktigt!Jag niger och bockar, för att du tycker det är roligt att läsa om lilla moi, hihi! =)

2006-10-16 @ 22:35:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback