Hamstern Klas

Alla människor har mer eller mindre drag av borderline, jag tror jag har haft mer denna vecka,haha. Jag hade idag ont i magen för det dära som skulle bli så jobbigt på jobbet och hur tror ni det gick då?Hur bra som helst, fick massa beröm för vårat upplägg, kändes asgott att vara tillbaka på banan igen. Så det kändes skönt. En sten lättade. men som sagt var, det där går upp och ner!

Sen var det bara bussen till Götet, för att sen ta tåget till Öret. Jag hamnade brevid en himla trevlig kvinna på tåget. Jag satt i djurvagnen och hon hade med sig en hamster vid namnet Klas, haha. Bara det är ju så himla kul, Hon skulle åka hela vägen upp till Umeå med hamstern Klas där hennes 25 åriga dotter väntade på sin kära hamster. Om inte det är kärlek vad är?Hon förgyllde min resa en hel del, trevligt att ha någon att tjöta med.

Resan gick bra även om motherfucking SJ i vanlig ordning var försenade.

Väl hemma i mitt kära kära Örebröd fick jag leka med min big bro. Det var lite roligt när jag skulle hem till honom. Först och främst hittade jag inte. Han har bott på samma ställe ett bra tag, men jag var helt dislokaliserad,tok!Sen när jag kom fram var dörren till hans uppgång låst. Ringde och han fick komma ner, det visade sig dock att dörren gick åt andra hållet och jag hade ryckt åt fel håll, herre min jesus!

 Jag var sentimental igår men det är dags igen. Gud vad jag älskar mina bröder. Det är såhär på äldre dagar som man uppskattar de och får något ut av de. Vi käkade sushi och mös.

Nu är jag hemma i mitt barndomshem, sitter här och andas in Örebro och allt som kommer med det, hihi.....känns gott och tryggt. Ibland när världen runt en svänger mycket kan det vara skönt att komma hem hit, här kan man verkligen ta två djupa andetag och koppla av.

Så dags att socialisera lite med min fader och moder....bloggi logg imöra!

Go natt!!!

X


Kommentarer
Postat av: sara

tänk vad häftig hamstern klas måste vara i hamsterkretsar... Åka tåg och hänga med karin, inte illa det.. haha

2006-10-27 @ 15:03:42
Postat av: rin

Sara: Ja, visst är det kul med hamstern Klas, det var det roligaste igår....hehe.....

2006-10-27 @ 19:24:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback