Grus i ögonen

Nu har jag haft inne mina kontaklinser för länge. det grusar här, kan nästan höra knaster i ögonen!Tok, så snart ska de ut och jag ska ner i sängen, imöra ska jag upp tidigt tidigt vill jag lova. 5.20 ringer väckarklockan, herre min jesus. Uppe med tuppen!Jobb och sen cruisar jag hem till kära, good old Örebro!Kommer bli stabilt att va hemma en helg, toka lite med mina Örebro bitches och umgås med familjen min!

Fick ett samtal ikväll...någon som tagit åt sig  av det jag skrev i bloggen verkar det som (även om personen ifråga inte skulle ta inlägget personligt, var mer en reflektion mitt ur mitt liv). Det var ivf ett bra samtal och dimman i mitt huvud lättade. Så nu vet jag vad som gäller och på den vägen kan jag alltså vandra!Jag känner mig upplyst och vid gott mod!Måste nästan tillägga ett hallelujah även fast jag inte är relli (religiös) men kändes så passande, hihi!

Kvällen har varit mysig, jag och M har tittat på Tv, talat relationer, fotboll,kompiskramats lite och M har utnyttjat mig för min dator. Det är tur att man har sådana fina vänner som man kan ha så roligt med, puss på er alla!Där blev jag lite sentimental men det kan man behöva ibland, tok!

Så nej, nu ska jag packa lite till, ta ut gruset i ögonen och sen hoppa i bingen.....

Höres imöra!God natt!

X


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback