Funderluringar på kvällskvisten

Ja, jag kan bara säga att jag är nog inte mig själv ikväll, flamsar runt här som en annan. Känner mig lite som Jack Sparrow i Pirates of carribean, vilket säger en hel del om min mentala hälsa just nu, haha. Jag kan dock säga att jag har roligt ivf, skrattar och sjunger för mig själv här hemma i stugan.

 Har tjötat i telen med mina päron, M och J. Så blir mycket telefon idag med. Sen har jag pratat med lite goa people på msn med, fan har ni tänkt på en sak. I denna multimedia tid behöver man inte träffa människor, man kan prata och umgås genom datorn och telefonen. inte för att det är lika roligt men ändå, haha.....snart kommer väll mänskliga samvaro vara en lyxvara.

Snacka om att skapa sig behov. I lördags glömde jag min mobil på festen, fick ap panik efter 10 minuter och oroade mig en massa innan det visade sig att en annan tjej som kom senare tagit med den... Som om man får mycket viktiga sms och samtal klockan ett på en lördag. Om man nu får sms eller samtal brukar de inte vara av viktig karaktär utan sugen karaktär om jag säger så.Jag är så skadad av mobilen och det är nog mitt största behov tillsammans med min I-pod.

Ni som levde på stenålder kan ni berätta hur man levde innan datorns och mobiltelefonen genombrott? Haha....jag levde ju själv under denna tid  men nu känns ett liv utan internet, mobil och annat I-lands tjafs som något livsviktigt.

Ja, ni. Jag bara undrar?!?Men nu ska jag nog dricka lite mera juice, kolla vidare på hundra höjdare och klia mig lite i håret efter svar på dessa frågor...


Funderar smurfen!

Go natt!

X

Kommentarer
Postat av: eremo

"Vilka är Brogrens?"
moahahahahahahahaha

2006-10-17 @ 08:10:34
Postat av: Karin

Eremo: ja, det var riktigt skoj, de var ju stjärnor allihopa, haha!En värdig vinnare! =)

2006-10-17 @ 19:39:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback