Fredspipan!

Idag har det rökts fredspipa på jobbet, det var väldigt gott faktiskt. det behövdes. Nu är jag lite trött och flummig men jag tror allt dagen på jobbet kan ses som en förlossning, det är jobbbigt att pressa ut en stor jävla klump men sen när den ute känns det gott, hihi....är ni med mig?!? Haha, nu låter jag som en gammal lärare till mig som var metaforernas man som aldrig pratade i klarspråk men jag är i den sinnesstämningen!Stämningen på jobbet var betydligt mer glad men som sagt var, det är en dag imorgon och vi får se vad som är temat på jobbet imorgon....kanske är det ilska igen, det vet man aldrig!?!

För övrigt har jag en torr haka, nu märks det verkligen att hösten är här, huden börjar sandpappra till sig, jag är bara torr om hakan och får smörja in hakan flera gånger om dagen. Jag vet att det är ett I-lands problem men om ni ser en tjej med torr haka i Göteborg är det jag.....gud, hur kul är detta att läsa?Om mina hakproblem....att jobba heltid gör att livet begränsas en hel del. Att kunna blogga om stora och spännande saker kommer jag nog inte göra längre, nu kommer mina teman vara jobb och min haka =)

Dags att äta, kanske skulle spexa till det med nudlar idag?!Känner mig för trött för att laga till någon gastronomisk upplevelse, nudlar har jag inte ätit sen jesus gick på vatten och det kan faktiskt va gott då...och då.....ja, när man inte har ätit det på länge och glömt bort va äckligt det egentligen är.....

Återkommer med en rapport.....

X


Kommentarer
Postat av: Libanann

Your site and you will reach the big successes, thank, it was interesting.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback