Besök från andra sidan....

jordklotet!

Idag kommer min och Js kompis från Australien hit för att hälsa på oss i La Sweden i två veckor. Det ska bli spännande och se vad han tycker om Sverige och det ska bli kul att visa honom runt i den vacka stan Götlaborg. Han ska även upp några dagar till Stockholm så han får se våra två största städer.

Hope he like.

Känns hur som helst konstigt att han är i mitt hemland, då jag bara träffat honom i varma Australien, tok!Men kommer nog bli superskojsigt. Ska visa hur man uppför sig i Sverige på bästa sätt......eller jag kanske var fel person men men!

Den där drömmen från inatt har inte släppt än, gud vad jag önskar att den hade varit sann. Men jobbet känns mycket lättare ivf och jag är gladare än någonsin, tok!

Hoppla hoppla....

X

Kommentarer
Postat av: farsan

Sitter grejerna kvar på väggen?Om inte skaffa ett jävla starkt lim eller flytta.
Vad hette den där som du drömde om,då?
Sköt om Aussien ordentligt och sup er fulla.
Ska äta och titta på VM i t-lyftning när jag kommer hem.

Puss o kräm

2006-10-03 @ 16:32:40
Postat av: Faster och farbror

Klarar du säkert utmärkt. Apropå farsans kommentar ovan så kan du ju överväga en demonstration av traditionella svensak dryckesvanor. Farbror hälsar och hoppas du mår bra. Kram

2006-10-03 @ 20:46:10
Postat av: Karin

Pappa: Du är himla knäpp,det vet du va?Men jag antar att du ärvt det från mig, hehe!Du vet inte vem killen är ändå, ingen du träffat....

Moster och morbror: Jag tror ni får vara min faster och farbror nu,hihi. Ni är lite klokare när det gäller dryckeskultur än min far, måste vara för erat yrkesval, eller?Hälsa familjen hela!

2006-10-03 @ 20:54:27
Postat av: Moster

Jäää....rnvägars. Jag kan bara inte vänkja mig att vara faster. Haha

2006-10-03 @ 22:20:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback