Beroende

Nu märker jag hur beroende jag har blivit av mitt bloggande. Bloggen min har inte funkat idag och jag har stundtals varit till mig, haha!Jag har blivit beroende av min blogg, det är en sak som är säker.....Jag har en massa saker jag vill skirva och har tänkt på idag men nu när jag sitter här så finns inga bra tankar alls, det enda som snurrar i mitt huvud är att bloggen funkar igen, hepp hepp!

Men hur som, min lediga dag har varit bra. Har tagit det lugnt, fikat och samtal lite med M. Hon och jag är också som ses alltför sällan, man har massa att prata om och sen lovar man varann att man ska höras mer. Vad händer sen då?Ja, det går massa tid innan man ses, ja det är så tokigt. TOK TOK!

Nu sitter jag här och äter lite fil, jag ska äta middag om två timmar men var så bastardigt hungrig. Så det behövdes annars hade jag nog gått under med flaggan på topp och ikväll vill jag verkligen inte dö....jag ska nämligen få besök här hemma, ett besök som ska äta middag här med mig. Kommer nog bli trevligt, känns trevligt so far. Thats all i want to say, tiihiii......

Kanske hinner med en liten bloggi logg till innan tiden är innan!

Men ett låttips får vi la slänga in: Pete Murray- Bail me out

Tjingeling, ha en goo och gla kväll!

X

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback