Bad to the bone!

Ja, nu har jag gjort det igen. jag kvalar in på listan över dåliga människor.Det börjar bli ofta nu....

Jag och Hyllan M hade en mysig dag på stan, gick runt i Örebro, stan går man runt på fem minuter så vi var inne i samma affärer cirkus femton gånger, tok!M köpte mig en jättefiiiin kalender som jag fick i 25 års present och sen bjöd hon mig på lunch, vilken darling. M känner hela Örebro så jag var lite bitter att jag inte fick heja på någon...var nära att heja på någon för att känna mig omtyckt, haha....M tyckte jag skulle heja på en söt liten tant men jag tror hon hade slagit ned mig med väskan.

Hur som, nu kommer skälet till varför jag är sån hemsk människa. Jag shoppade. Fast jag sagt till mig själv att hålla mig borta lyckades jag komma hem med en grå top med stjärnor på och en svart cardigan. FAN FÖR MIG!De bara ropade på mig....Koooooom Karriiiiiiiiin, kooooooooom. Så då var det klippt och jag var som i trance enda fram till jag lämnade affären......(ooooh, vilket offer jag är)

Men men, anyway, nu blir det köpstopp resten av månaden. eller något i den stilen......

Nej, nu så nu så. dags att rulla tummarna och vänta på att maten ska bli klar, haha.....jag är hemma and I love it!

X

Kommentarer
Postat av: eremo

har du plockat ur diskmaskinen?
jag känner inte hela stan, haha.
roligast hade jag på Java när du lekte med bröna...ehrmmm.
Besöket på Systembolaget var inte heller fy skam.
mohahaha

2006-10-27 @ 17:31:42
Postat av: Karin

Eremo: Nej, det gjorde min stora lillebror,fan im a bad sister!Lekte med bröna, hmmmm vems bröd. Får göra klart att det var bröd som man äter, vad ska folk tro?tok

2006-10-27 @ 19:22:55
Postat av: Moster

Kan bara inte låta bli att skratta. Du är precis som din kusin. Plötsligt bara är hon hemma med nåt. Kram. Hälsa föräldrarna.

2006-10-27 @ 21:55:40
Postat av: Moster igen

eller också så är din kusin precis som du!

Postat av: Karin

Moster: Ja, det kanske är ett gemensamt släktarv vi delar då. Vet inte vem som har tagit in det i släkten men jag är äldst så jag får la ta på mig skulden. fan,det är inget bra arv, vi får icke sprida det vidare enligt mig.....=)

2006-10-28 @ 00:31:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback